fbpx

Diensten

Al onze diensten op een rij.

Wij zijn gericht op de toekomst en combineren creatieve ideeën daarom met de beste technologieën. Zo kunnen we jou en je bedrijf goed zichtbaar en herkenbaar maken in een snel veranderende markt. Wij zorgen ervoor dat je je klanten bereikt op de plekken waar ze zich bevinden. Of ze nou rondlopen, rijden of winkelen.

Potentiële klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met je te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. Of het nou om auto-, fiets- vliegtuig of een ander soort voertuigreclame gaat, wij hebben er ervaring mee.

O.a. de auto is een perfect reclamemiddel. Autobelettering is een relatief goedkope en simpele manier van adverteren. En gaat veel langer mee dan een ouderwetse advertentie. Zeker wanneer je kiest voor een full-color carwrap in eigen huisstijl. Gegarandeerd succes!

Dit geldt ook voor een tijdelijke promotie-actie waarbij een mooie autobelettering echt het verschil kan maken.

Het ontwerpen van een huisstijl en of logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijke bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.  

Denk bijvoorbeeld ook aan, Visitekaartjes
BriefpapierSocial media maar ook aan reclame op uw gevel of auto. De mogelijkheden zijn oneindig.

Met onze HP Latex 365 kunnen wij u van een full-colour print service voorzien tot wel 1,52 meter breed! Deze printer is niet alleen voorzien van een greenlabel maar ook kunnen wij hier heel snel mee werken omdat de inkt direct droog is en klaar voor gebruik.

Waar wij vooral heel goed in zijn is het stukje unieker zijn dan een ander. Zo maken wij de meest uiteen lopende dingen en is niks ons te veel op dit gebied.

Wil jij eens een keer wat anders dan een ander heeft? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en denk hierbij aan een unieke uitstraling voor uw raceauto, raceteam, vlaggen, banners, teamkleding, racekleding en noem maar op.

Wij hebben alles in huis om uw bedrijf zichtbaar te maken of uw exterieur een upgrade te geven. Van full-colour prints, vlaggen en banieren tot mooie huisnummers, naambordjes en freesletters. Van klein tot groot formaat, in geborsteld chroom of van plaatmateriaal met een geweldige uv-bestendige sublimatie techniek. Maar dat niet alleen, ook banner frames of een mooie luxe banner frame, alles is mogelijk bij ons. En niks is te veel!

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Het car wrappen is een techniek die veel wordt gebruikt om voertuigen om te toveren in een reclame- of promotieobject. Uiteraard maakt car wrapping ook het stylen van auto’s mogelijk. De techniek voor het stylen van auto’s heeft zich snel en effectief ontwikkeld, waardoor u uw auto volledig naar uw smaak kunt laten stylen. 

Geef uw auto een extra unieke uitstraling
Trustpilot