Bedrukken

Bedrukken in eigen huis

In onze eigen drukstudio bij Spiveron Designs & Bedrijfskleding Koning zorgen we ervoor dat de werkkleding perfect bedrukt wordt. Dit kan gaan om onder andere werkshirts, werkpolo’s, vesten, truien, werkjassen en werkbroeken. Naast werkkleding is het ook mogelijk om bij Spiveron Designs & Bedrijfskleding Koning petten te bedrukken.

Het bedrukken gebeurt met moderne apparatuur en de beste transfers. Deze transfers zijn zelf gefabriceerd met onze DTF printer. Onder hoge temperaturen worden deze transfers vervolgens op de kleding bedrukt.

Doordat de transfers van hoge kwaliteit zijn, zijn deze bedrukkingen slijtvast. De kleuren en flexibiliteit blijven behouden.

Kortom, wij bij Spiveron Designs & Bedrijfskleding Koning kunnen je nieuwe werk outfit van je eigen logo of huisstijl voorzien zodat jij representatief op de werkvloer kan verschijnen!

Heb je al een logo, maar wil je advies over de opties qua bedrukking op werkkleding of over het ontwikkelen van een eigen huisstijl voor een professionele uitstraling? Wij denken graag met je mee voor een optimaal resultaat.

Nieuwsgierig geworden naar DTF (Direct to film) printen?  Lees hierover meer in ons andere blog!

Enkel voorbeelden:

 


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Bekijk alles