Wie zijn wij?

Spiveron Designs. Next level Quality and Design.

Spiveron Designs & Bedrijfskleding Koning is een groeiend bedrijf dat bestaat uit een jong, dynamisch team waarbij niet één dag hetzelfde is. Wij houden van een goed verhaal en een lach! De muziek gaat met enige regelmaat wat harder en we houden van gezelligheid. Door deze gezellige sfeer in het team op de werkvloer kunnen we optimaal presteren om onze klanten tevreden te stellen.

Wij zijn een jonge onderneming, opgericht onder Spiveron Designs. Maar vergis je niet, door Spiveron Designs hebben wij al enkele jaren ervaring met het aanleveren van toffe gepersonaliseerde bedrijfskleding.

Met Spiveron Designs zijn wij begonnen met verschillende merken werkkleding te bedrukken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de bedrijfskleding, naast het praktische gedeelte, ook past bij de identiteit en uitstraling van onze klanten.

Wij willen onze klanten van A tot Z kunnen helpen, ook met betrekking tot het creëren van een eigen logo en huisstijl. Door onze achtergrond met Spiveron Designs is het maken van een personal brand voor de klant al vanaf het begin stadium mogelijk.

Samen willen wij jullie kwalitatieve, comfortabele en eigentijdse bedrijfskleding aanbieden.

Next level Quality and Design.

Wij vinden het een hele eer als wij voor onze klanten, zowel voor de zzp’er als voor grotere ondernemingen, dit mogen realiseren en onderdeel mogen zijn van het succes!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Bekijk alles